Europa

Je hoeft niet ver te reizen om prachtige landen te ontdekken. Europa is de perfecte bestemming voor een avontuurlijke groepsreis! De Europese reizen zijn meestal wat korter en goedkoper waardoor het het ideale continent is voor een eerste groepsreis. Europa heeft ontzettende veel te bieden: van de gezellige mediterrane dorpjes in Italië tot de kolkende watervallen van IJsland.

Je reist met je eigen leeftijdscategorie, ofwel van 18-25 jaar, 22-30 jaar of 25-35 jaar. Zo beleef je niet enkel de reis van je dromen, maar houd je er ook vrienden voor het leven aan over. Bij de georganiseerde groepsreizen van Mundero reis je in kleine groepjes van 5 tot 13 personen.

Trip GRI Middel10

EUROPA CONTINENT IMAGE

Ben jij meer een natuurmens? Dan is Noorwegen, Slovenië, Réunion, IJsland of Madeira ongetwijfeld iets voor jou.

Of hou je meer van citytrippen? De Southern Italy Road Trip toont je de mooiste steden, terwijl Poland Highlights geschiedenis en cultuur combineert!

Elke reis biedt een ongelofelijk toffe mix van avontuur, natuur, ontspanning en lokale cultuur. Bij elke rondreis heb je zowel inclusieve en optionele activiteiten, zo heb jij ook de vrijheid om je reis deels zelf in te vullen en deze te beleven zoals jij het wilt!

Misschien heb je altijd al eens willen bungeejumpen, of wil je ongelofelijk graag zelf husky’s besturen, of is paragliden meer iets voor jou?

10 onvergetelijke ervaringen in Europa

 1. Ga op spectaculaire Whale watching tour in Husavik - IJsland

 2. Beklim de hoogste berg van - Slovenië, Griekenland of Montenegro

 3. Spot het noorderlicht in Lapland - Finland

 4. Ga op treinreis door 3 scandinavische landen - Scandinavian Express

 5. Zin in een Catamaran tour? - Portugal & Madeira

 6. Live muziek en sfeer gegarandeerd in een traditionele pub - Ierland

 7. Maak een boottour rond het eiland Capri - Italië

 8. Spectaculaire zonsondergang in Santorini - Griekenland

 9. Party capital of the world Belgrado - Servië

 10. Reis naar de noordkaap - Noorwegen

groepsreizen europa

Gerelateerde reizen

Alle reizen naar Europa

Veelgestelde vragen

Wanneer komen nieuwe reisperiodes online?

We werken bij Mundero met een maand-per-maand systeem. Telkens zal je dus in het begin van een nieuwe maand ook nieuwe reisperiodes terugvinden.

Welke periodes wanneer online komen, daar kan je een handig optelsommetje van +9 voor gebruiken. Bovendien werken we met terugkomstdatum van de reis.

Enkele voorbeeldjes:

 • 1 februari 2025 - de 2e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in november 2025 komen online

 • 1 maart 2025 - de 3e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in december 2025 komen online

 • 1 april 2025 - de 4e maand +9 = alle reizen met terugkomstdatum in januari 2025 komen online

 • Enzovoort

Maak ik voor de reis al kennis met de reisleider en andere reizigers?

We organiseren voor al onze reizen voor het vertrek een bijeenkomst. Zo maak je kennis met de reisgenoten en met je reisleider. De reisleider stelt de reis en de verschillende bestemmingen voor. Je kan hier terecht met al de vragen waar je nog mee zit. We maken er een toffe avond van en dromen al weg over de reis. Op de facebookpagina van de reis wordt de datum en plaats van de bijeenkomst bekend gemaakt door de reisleider. 🇳🇱 Voor reizen met vertrek uit Nederland, gaat deze bijeenkomst door in Nederland.

🇧🇪 Voor reizen met vertrek uit België, gaat deze bijeenkomst door in België.

Je herkent het vertrekland van een reis door het vlagje dat bij startlocatie staat.

Kan ik me ook alleen inschrijven?

Op elke Mundero reis zijn er reizigers die zich alleen inschrijven. Op veel reizen bestaat de meerderheid van de groep uit reizigers die zich alleen inschrijven. Je leert elkaar op reis heel snel kennen en de sfeer komt ook meteen op gang doordat je samen een fantastisch avontuur beleeft. Een maand voor het vertrek van de reis, maakt je reisleider een facebook groep aan. Daar leer je elkaar op voorhand al kennen.

Wie gaat er mee op reis?

Onze groepen bestaan uit één Nederlandstalige reisleider en een mix van reizigers die zich alleen of samen met vrienden inschrijven. Alleen op reis gaan is ideaal als je snel nieuwe mensen wil leren kennen. Het minimum aantal om de reis te kunnen laten doorgaan is 5 reizigers. Het maximum aantal reizigers van deze reis vind je bovenaan deze pagina terug. Bij elke specifieke reisperiode vind je bovendien de leeftijdscategorie van de reis terug: 18 - 25 jarigen, 22 - 30 jarigen of 25 - 35 jarigen. Er gaan reizigers mee zowel uit Vlaanderen als uit Nederland. De groepssamenstelling (geslacht en leeftijd) kan je vanaf de eerste inschrijving al terugvinden bij elke reisperiode.

Zit je nog met vragen?

Heb je nog een vraag over deze reis die hier niet wordt beantwoord? Stel je vraag persoonlijk aan ons:

 • met een mailtje maar groepsreizen@mundero.nl

 • telefonisch op het nummer  +31 20 722 03 02 (tussen 10 - 18u op werkdagen)

Wat kan ik verwachten van de Mundero reisleider?

Mundero zorgt voor eigen reisleiders. Zij beschikken over een zeer open visie op de wereld, een grote voorliefde voor reizen en zijn zeer optimistisch ingesteld. Ze brengen ook hun passie voor het reizen over aan de reizigers. De Mundero reisleiders zorgen er voor dat je maximaal je grenzen kan verleggen in een veilige ruimte en dat alles tot in de puntjes geregeld is: je vervoer, je slaapplaats, het eten,… Jouw reisleider is het aanspreekpunt tijdens je reis en geeft tips over wat er allemaal te beleven valt, zowel overdag als ‘s avonds. Leer onze reisleiders hier kennen.

Wat is die fameuze First Five Korting?

Voor al onze reizen en reisperiodes geven we een korting voor de eerste 5 personen die zich inschrijven. Zie het wat als een 'early bird korting'. De grootte van deze korting hangt af van reis tot reis. Klik hier voor meer informatie over de First Five Korting.

Hoe zit dat nu met die vrijheid?

Mundero biedt het comfort aan van een georganiseerde groepsreis met de unieke vrijheid om ook zelf op ontdekking te kunnen gaan. Zo regelen wij het vervoer, overnachtingen en de belangrijkste excursies. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om je eigen gang te gaan op dagen dat er niet wordt gereisd. Je kan kiezen wat je wilt bezoeken, of je ’s avonds gaat feesten of liever iets rustiger wil doen, waar je gaat eten, … De reisleider geeft bij elke plaats interessante tips over bezienswaardigheden, optionele excursies en restaurants. Had je zelf nog iets anders in gedachten, dan staat je reisleider paraat om dit te helpen organiseren. Bij Mundero is er steeds dialoog tussen de deelnemers en de reisleiders. Zo kan iedereen de reis maximaal naar eigen voorkeur beleven. De reisleider heeft een basiskennis van de bestemmingen, maar voor extra informatie kunnen er lokale gidsen geraadpleegd worden.

Hoe worden de vluchten georganiseerd?

Vluchten vertrekken vanuit België. Soms vertrekt de vlucht vanuit Amsterdam of Parijs en voorziet Mundero het transport per trein.

Mundero zoekt steeds naar de beste verbinding voor de hele groep. De plaatsen op vluchten zijn vaak beperkt tijdens drukke periodes. Vandaar kan Mundero niet garanderen dat de hele groep samen naar de bestemming vliegt. Indien het voorkomt dat de reis vertrekt in verschillende groepen, dan zal er steeds een medewerker van Mundero aanwezig zijn in de luchthaven bij het vertrek.

Vluchtprijzen gaan snel de hoogte in, naarmate de vertrekdatum dichterbij komt. Om plaatsen op deze reis te kunnen blijven garanderen, zijn we soms genoodzaakt om hiervoor een extra kost in rekening te brengen. Deze extra kost is uiteraard niet van toepassing indien je al bent ingeschreven!